JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK.. MACAM2LA!

Jangan Pandang Belakang Congkak

Adoi.. tak deep betolla crita ni. Terpaksala kena layan jugak. Hati kekasih kena jaga bro. Itu salah satu daripada 16 tiang kebahagian dalam hubungan percintaan. Ada satu buku aku beli The Tactics of Love ada menerangkan tentang peri pentingnya sang lelaki menurut pilihan hati sang wanita ketika memilih wayang gambar yang ingin ditontoni. Takpa beb ko layan je apa awek ko nak tengok cerita apa walaupun hati ko membuak-buak nak layan Revolutionary Road.

Anyway, aku terhibur jugak dengan lakonan Den Wahab dalam cerita ni. Overall aku bagi 2 bintang setengahla untuk filem ni. Sayang.. next time bagi I pilih cerita ok..

This entry was posted in FILEM. Bookmark the permalink.
  • anor

    then i ….know da secret